Til hovedinnhold

Intensivopplæring førerkort

Trafikkskole T. Solbakken tilbyr en skreddersydd plan for deg som ønsker å ta førerkortet på raskest mulig tid. Du kan stole på at våre trafikklærere er profesjonelle, nøyaktige og effektive. Dette vil også prege opplæringen. Vi tilbyr både intensivopplæring på klasse B og på klasse A, A2 og A1.

Intensivopplæring klasse B

Vi tilbyr en skreddersydd plan for deg som ønsker å ta førerkortet på raskest mulig tid. Du kan stole på at våre trafikklærere er profesjonelle, nøyaktige og effektive. Vi tilbyr fom. 1. januar 2018 én gratis prøvetime til alle nye elever som skal ta lappen på bil klasse B. Tilbudet gjelder kun nye elever!

Intensivopplæring klasse A og A2

Vi tilbyr en skreddersydd plan for deg som ønsker å ta førerkortet på raskest mulig tid. Vi har lang erfaring med å holde intensivkurs klasse A/A2. Ta kontakt med oss så lager vi en plan for deg! Nye elever mottar også en gratis prøvetime!

Priser førerkort personbil

Kjøretime 690,-
Trafikalt grunnkurs 1250,-
Mørkekjøring 1700,-
Sikkerhetskurs på bane 4600,-
Sikkerhetskurs på vei 7700,-
Leie av bil til førerprøve 2350,-

Gebyrer førerkort personbil:

Gebyr NAF ved glattkjøring 1135,-
Gebyr teoriprøve 600,-
Gebyr førerprøve 1040,-
Gebyr utstedelse av førerkort 280,-
Bompengegebyr pr elev på bil 500,-

Priser førerkort motorsykkel

Beskrivelse / Klasse A2 A
Kjøretime 875,- 875,-
MC-Kurs 1100,- 1100,-
Trinnvurdering Trinn 2 875,- 875,-
Kurs i presis kjøreteknikk (Eikås) 5500,- 5500,-
Trinnvurdering Trinn 3 875,- 875,-
Sikkerhetskurs på vei 5500,- 6500,-
Leie av MC til førerprøve 2500,- 2500,-
Utvidelse A2 til A 5600,-
Utvidelse A1 til A2 12750,-

Gebyrer førerkort motorsykkel:

Eikås Motorsportsenter banekurs 800,-
Teoriprøve 600,-
Førerprøve 1060,-
Gebyr utstedelse av førerkort 280,-
Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang.

Omtaler

Rating: 5.00 - 201 omtaler

Les våre omtaler

Intensivopplæring

Trafikkskole T. Solbakken tilbyr en skreddersydd plan for deg som ønsker å ta førerkortet på raskest mulig tid. Du kan stole på at våre trafikklærere er profesjonelle, nøyaktige og effektive. Dette vil også prege opplæringen. Vi tilbyr både intensivopplæring på klasse B og på klasse A, A2 og A1.

Intensivopplæring på klasse B

Kanskje har du fått ny jobb og behøver førerkortet kjapt? Kanskje sliter du med å finne tid til kjøretimer i hverdagen? Uansett årsak, vi hjelper deg i mål på den beste og mest effektive måten.

Intensivopplæring krever at du avsetter tid og at motivasjonen er på topp. Jo mer kjøreerfaring du har, jo raskere går intensivopplæringen.

Sammen med deg setter vi en plan for hvordan den praktiske opplæringen til førerkort klasse B kan gjennomføres på kortest mulig tid. Intensivopplæring kan gjennomføres hele året, og vi møter våre elever i alle bydeler. Det er en fordel at du har bestått teoriprøven hos Statens vegvesen før du starter på intensivopplæringen. Dette grunnet ventetider og gjennomføring av praktisk førerprøve.

Jo mer kjøreerfaring du har, jo raskere går intensivopplæringen. Det er derfor også en fordel at du behersker bilen teknisk når du starter opplæringen, men det er ikke noe problem dersom det ikke er på plass - da legges denne treningen inn i kjøretimene. Prisen på intensivkurs vil variere fra hvor mange timer du behøver.

Opplæringen er delt inn i fire trinn:

 • Trinn 1 (Trafikalt grunnkurs)
 • Trinn 2 (Grunnleggende kjøretøy- og kjøretøykompetanse)
 • Trinn 3 (Trafikal del)
 • Trinn 4 (Avsluttende opplæring)

Ta kontakt med oss i dag så finner vi ut hva som passer deg best!

Merk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder.

Intensivopplæring på klasse A og A2

Kanskje har du lenge drømt om å ta MC-lappen men finner ikke tid i hverdagen? Ta MC-lappen hos oss og bli ferdig med trafikkopplæringen på én uke. Vi hjelper deg i mål på den beste og mest effektive måten.

Intensivopplæring krever at du avsetter tid og at motivasjonen er på topp. Sammen med deg lager vi en plan for hvordan den praktiske opplæringen på klasse A, A2 eller A1 kan gjennomføres på kortest mulig tid. Det er en fordel at du har bestått teoriprøven hos Statens vegvesen før du starter på intensivopplæringen. Dette grunnet ventetider og gjennomføring av praktisk førerprøve.

Se oppstart intensivkurs

Opplæringen er delt inn i fire trinn. Dette er likt for alle tre klassene.

 • Trinn 1 (Trafikalt grunnkurs)
 • Trinn 2 (Grunnleggende kjøretøy- og kjøretøykompetanse)
 • Trinn 3 (Trafikal del)
 • Trinn 4 (Avsluttende opplæring)

Aldersgrenser:

 • A1: 16 års aldersgrense
 • A2: 18 års aldersgrense
 • A: 24 års aldersgrense

Andre regler:

 • Aldersgrense for klasse A er 20 år når du allerede har A2 og har kjørt i 2 år med A2
 • Dersom du er over 24 år hopper du over klasse A2 og går rett på klasse A
 • Du behøver bare ta teoriprøven én gang. Dersom du ønsker å utvide til større klasse, må ved noen tilfeller praktisk førerprøve tas på nytt.
 • Dersom du har kjørt i 2 år og skal utvide fra A2 til A behøves det ingen ny oppkjøring, kun 7 timer med opplæring hos kjøreskole

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi ut hva som passer best for deg!