MC-kurs i Bergen informasjon, priser og påmelding

Velkommen til Bergens største MC-skole! Vi elsker å kjøre på to hjul og tilbyr kjøreopplæring i klasse A, klasse A1 og klasse A2. Meld deg på kurs nå i dag!
Les mer om førerkort på MC eller sjekk ut prisene.

Merk! Tabell (under) viser kurs som snart starter. Filtrer listen for å vise bare intensivkurs, utvidelse av førerkort klasse A2 til A eller A1 til A2.

16. jan MC kurs 16. januar 1100,- Vis
06. feb MC-kurs 6. februar 1100,- Vis
27. feb MC kurs 27. februar 1100,- Vis
13. mar MC kurs 13. mars 1100,- Vis
27. mar MC kurs 27. mars 1100,- Vis
Ingen bestillinger
Ingen bestillinger
Ingen bestillinger
Når du skal ta lappen på MC er kurs i presis kjøreteknikk (Eikås) en del av opplæringen hos oss. På bildet: Arne Viken sammen med en elev. ©T. Solbakken
Vi tilbyr også intensivkurs som gir MC-lappen betydelig raskere enn normalt – her kommer det som regel svært mange tilreisende fra hele landet.

Omtaler

Rating: 5.00 - 201 omtaler

Les våre omtaler

Teoretisk MC-kurs

Før du starter med kjøretimer på klasse A, A2 og A1 må du gjennomføre et obligatorisk MC-kurs på 3 timer. Hensikten med det teoretiske MC-kurset er at du skal få innblikk i hva det vil si å kjøre motorsykkel, og samtidig få en oversikt over opplæringen du skal gjennom før du kan ta oppkjøring.


Det viktigste er likevel at du har tatt det første skrittet inn i en fantastisk verden på to hjul!

Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder.

Utvidelse av MC-førerkort


Utvidelse A1 til A2

Forutsatt at du har hatt førerkort på A1 i minst 2 år. Dersom du skal utvide fra klasse A1 til A2, må du gjennomføre:


Dersom du har hatt førerkort på klasse A1 i mindre enn 2 år, og har fylt 18 år, kan du også utvide til A2, men da må du ha en praktisk førerprøve i tillegg. Pris på førerprøven er: 2500,-

Utvidelse fra førerkort MC-klasse A2 til A

Hvis du har tatt førerkort på A2 kan du utvide førerkortet til A dersom du har hatt lappen på A2 i minst 2 år. For eksempel: tok du lappen på A2 når du var 18 år kan du utvide til A når du er 20 år gammel. For å kunne utvide førerkortet fra A2 til A må du ta et kurs på en trafikkskole. Kurset er på 7 timer, og du trenger ikke oppkjøring. Dersom du tar A2 når du er 23 år kan du utvide til A når du er fylt 24 år. Du må da ha det samme kurset på 7 timer på en trafikkskole, men fordi du kun har hatt lappen i ett år må du også ta en praktisk førerprøve.

Utvidelse fra førerkort klasse A2 til A kan bestilles ved å ringe oss eller kursvelgeren på denne siden. Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid.