Hi blind person and screen reader. Go to sitemenu or content

MC Kurs 

Før du starter med kjøretimer på klasse A, A2 og A1 må du gjennomføre et obligatorisk MC-kurs på 3 timer. Hensikten er at du skal få innblikk i hva det vil si å kjøre MC, og samtidig få en oversikt over opplæringen du må skal gjennom før du kan ta førerprøven. Et av temaene i kurset er blant annet å sette seg inn i kjennetegn ved motorsykkelmiljøet og motorsykkelkulturen. Et annet tema er å drøfte og ta stilling til risiko ved motorsykkelkjøring. Det viktigste er likevel at du har tatt det første skrittet inn i en fantastisk verden på to hjul!

Terje, Arne og Frank er blant Norges mest erfarne og beste trafikklærere på MC. Lang erfaring, fokus på sikkerhet og en årelang lidenskap for sykkel på landeveien har gjort dem til førstevalget blant svært mange som ønsker å få oppfylt drømmen om MC-lappen.

Vi tilbyr også intensivkurs som gir MC-lappen betydelig raskere enn normalt – her kommer det som regel svært mange tilreisende fra hele landet.

Pris for kurset er: 1100,-

UTVIDELSE FRA A2 TIL A

Hvis du har tatt førerkort på A2 kan du utvide førerkortet til A, dersom du har hatt lappen på A2 i minst 2 år. For eksempel: tok du lappen på A2 når du var 18 år, kan du utvide til A når du er 20 år gammel. For å kunne utvide førerkortet fra A2 til A, må du ta et kurs på en trafikkskole. Kurset er på 7 timer, og du trenger ikke oppkjøring.

Dersom du tar A2 når du er 23 år, kan du utvide til A når du er fylt 24 år. Du må da ha det samme kurset på 7 timer på en trafikkskole, men fordi du kun har hatt lappen i et år må du også ta en praktisk førerprøve. 

Utvidelse fra førerkort klasse A2 til A koster 5950 kr.

Merk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder. Les mer

OMTALER

Rating: 5.00 - 157 omtaler

Les våre omtaler her

Vi klarer det sammen!

For oss er dette ikke bare et slagord men en arbeidsmåte.
Vi vet at samarbeid mellom elev, trafikkskole foreldre/familie gir et
godt resultat.