Ta førerkort lett motorsykkel (A1) - informasjon og priser

Velkommen til Bergens største MC skole. Vi har lærere med lang erfaring som kjører motorsykkel på fulltid. Vi ønsker å hjelpe deg frem til sertifikatet på en rask og trygg måte som passer din timeplan.

Dersom du tar MC-lappen lover vi deg at du kommer til et fantastisk felleskap på to hjul. Som MC-fører vil du oppleve spenning, gleden ved mestring, mange flotte turer alene og sammen med andre, og sist men ikke minst; et ansikt som aldri slutter å smile.

Bestill time og vi tar kontakt med deg! Du kan også reservere plass på et av våre intensivkurs. Ingen forpliktelser. Ingen binding. Ingen reklame.

T. Solbakken Trafikkskole

Klasse A1 (lett motorsykkel)

Vi tilbyr opplæring for klasse A, A1 og A2. Vi tilbyr også intensivkurs som gir deg førerkortet betydelig raskere enn normalt. Dette har vist seg å være svært populært da man gjerne har en hektisk hverdag og ønsker å bruke ferien etc. på opplæring. Vår erfaring, fokus på sikkerhet og lidenskap for MC på landeveien har hjulpet mange til drømmen om å ta motorsykkellappen.

Vi ønsker å hjelpe deg frem til motorsykkellappen på en rask, trygg og sikker måte. Dersom du tar MC-lappen lover vi deg at du kommer til et fantastisk felleskap på to hjul. Som MC-fører vil du oppleve spenning, gleden ved mestring, mange flotte turer alene og sammen med andre, og sist men ikke minst; et ansikt som aldri slutter å smile.

Ring oss eller fyll ut skjema for å reservere plass på et av våre kurs. Vi kan garantere ingen forpliktelser, ingen binding og ingen reklame. La MC-eventyret begynne!

Før du kan starte med kjøretimer på motorsykkel må du gjennomføre et MC-kurs på 3 timer. De som ikke har førerkort fra før må starte med trafikalt grunnkurs for deretter å fullføre 3 timerskurset for motorsykkel (MC-kurs).

Merk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder. Les mer om trafikalt grunnkurs her.

Med førerkort i klasse A1 kan du kjøre lett motorsykkel opptil 125 ccm, og høyst 11 kW

For å oppnå førerett i klasse A1 må du gjennom både teoretisk og praktisk prøve. Det er 16 års aldergrense for å ta dette førerkortet. Du må gjennom en obligatorisk teoridel på 3 timer før du kan starte den praktiske opplæringen.

Annen informasjon:

Det kan bli veldig kaldt når man oppnår en høy fart, kle deg derfor med varme klær - gjerne ull, som du kan ha under MC-klærne. En buff i halsen er også veldig greit å ha på seg. Dersom du ikke har eget motorsykkelutstyr kan du låne det hos oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å kjøpe eget utstyr og ønsker råd eller er usikker på hva du behøver. Vi bruker kjøreskolen sine motorsykler til alle kjøretimene.

Kommende kurs på lett motorsykkel

Vis alle

Våre trafikklærere på lett motorsykkel

Aktuelt

Vis alle