🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Ta førerkort lett motorsykkel (A1) informasjon og priser

Velkommen til Bergens største MC skole. Vi har lærere med lang erfaring som kjører motorsykkel på fulltid. Vi ønsker å hjelpe deg frem til sertifikatet på en rask og trygg måte som passer din timeplan.

MC opplæringen starter med et obligatorisk 3 times grunnkurs (teori). Etter gjennomført kurs kan du starte med kjøretimer. Grunnkurs MC koster Kr 1100,-

Velg en kursdato og klikk bestill
MC kurs (grunnkurs), Bergen 28.april Bestill
MC kurs (grunnkurs), Bergen 04.mai Bestill
MC kurs (grunnkurs), Bergen 25.mai Bestill
MC kurs (grunnkurs), Bergen 06.juli Bestill
MC kurs (grunnkurs), Bergen 15.juni Bestill

Vis alle

Bestill kjøretime på klasse A1. Vi kontakter deg og avtaler tidspunkt som passer din timeplan.

Grunnpakke Lett MC

14630,-
Grunnkurs MC 1100,-
Trinnvurdering (trinn 2 og 3) 1830,-
Sikkerhetskurs i trafikk 4100,-
Sikkerhetskurs på vei 5100,-
Leie av MC til førerprøve 2500,-

Gebyr kommer i tillegg. Se priser.

Bestill pakke

Vår erfaring, fokus på sikkerhet og lidenskap for MC på landeveien har hjulpet mange til drømmen om lappen på MC.

Dersom du tar MC-lappen lover vi deg at du kommer til et fantastisk felleskap på to hjul. Som MC-fører vil du oppleve spenning, gleden ved mestring, mange flotte turer alene og sammen med andre, og sist men ikke minst; et ansikt som aldri slutter å smile.

Bestill time og vi tar kontakt med deg! Du kan også reservere plass på et av våre intensivkurs. Ingen forpliktelser. Ingen binding. Ingen reklame.T. Solbakken Trafikkskole
Vår erfaring, fokus på sikkerhet og lidenskap for MC på landeveien har hjulpet mange til drømmen om lappen på MC.

Priser førerkort lett motorsykkel

Merk! Dersom du har hatt førerkort i mindre enn 2 år, og har fylt 18 år, kan du også utvide til A2, men da må du ha en praktisk førerprøve i tillegg. Pris på førerprøven er: 2500,-

Kjøretime 895,-
MC-Kurs 1100,-
Trinnvurdering Trinn 2 895,-
Trinnvurdering Trinn 3 895,-
Sikkerhetskurs på vei 5100,-
Leie av MC til førerprøve 2500,-
Sikkerhetskurs i trafikk 4100,-
Utvidelse A1 til A2 14230,-

Gebyrer førerkort lett motorsykkel:

Teoriprøve lett MC 680,-
Førerprøve lett MC 1180,-
Gebyr utstedelse av førerkort 320,-
Fakturagebyr 65,-
Vi klarer det sammen

Klasse A1 (lett motorsykkel):

Vi tilbyr opplæring for klasse A, A1 og A2. Vi tilbyr også intensivkurs som gir deg førerkortet betydelig raskere enn normalt. Dette har vist seg å være svært populært da man gjerne har en hektisk hverdag og ønsker å bruke ferien etc. på opplæring. Vår erfaring, fokus på sikkerhet og lidenskap for MC på landeveien har hjulpet mange til drømmen om å ta motorsykkellappen.

Vi ønsker å hjelpe deg frem til motorsykkellappen på en rask, trygg og sikker måte. Dersom du tar MC-lappen lover vi deg at du kommer til et fantastisk felleskap på to hjul. Som MC-fører vil du oppleve spenning, gleden ved mestring, mange flotte turer alene og sammen med andre, og sist men ikke minst; et ansikt som aldri slutter å smile.

Ring oss eller fyll ut skjema for å reservere plass på et av våre kurs. Vi kan garantere ingen forpliktelser, ingen binding og ingen reklame. La MC-eventyret begynne!

Før du kan starte med kjøretimer på motorsykkel må du gjennomføre et MC-kurs på 3 timer. De som ikke har førerkort fra før må starte med trafikalt grunnkurs for deretter å fullføre 3 timerskurset for motorsykkel (MC-kurs).

Merk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder. Les mer om trafikalt grunnkurs her.

Med førerkort i klasse A1 kan du kjøre lett motorsykkel opptil 125 ccm, og høyst 11 kW

For å oppnå førerett i klasse A1 må du gjennom både teoretisk og praktisk prøve. Det er 16 års aldergrense for å ta dette førerkortet. Du må gjennom en obligatorisk teoridel på 3 timer før du kan starte den praktiske opplæringen.

Annen informasjon:

Det kan bli veldig kaldt når man oppnår en høy fart, kle deg derfor med varme klær - gjerne ull, som du kan ha under MC-klærne. En buff i halsen er også veldig greit å ha på seg. Dersom du ikke har eget motorsykkelutstyr kan du låne det hos oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å kjøpe eget utstyr og ønsker råd eller er usikker på hva du behøver. Vi bruker kjøreskolen sine motorsykler til alle kjøretimene.

Omtaler

Rating: 5.00 - 476 omtaler

Les våre omtaler

Kan vi hjelpe deg? Chat her!