Intensivkurs førerkort - klasse B manuell gir og automatgir

Intensivopplæring er ment for deg som ønsker å ta førerkort på bil hurtig! Den praktiske opplæringen for klasse B tar kun 2 uker for de som har en del erfaring fra før. Dersom du er yngre enn 25 år, må du også først gjennomføre Trafikalt grunnkurs.

Tilbud: Gratis vurderingstime!

For å kartlegge nivået til deg som elev gjennomfører vi en gratis vurderingstime i forkant av intensivkurset. Dette for å se at et slikt kurs er riktig for deg og for å lage en plan tilpasset ditt nivå.

For å kunne starte den praktiske opplæringen på klasse B må du ha fullført trafikalt grunnkurs. Den praktiske opplæringen blir gjennomført på to uker. Det er ingen forskjell i pris enten du velger intensivopplæring eller normal opplæring.

Kursene nedenfor er den praktiske opplæringen.

Ingen bestillinger

Vis alle

Priser førerkort personbil

Kjøretime 740,-
Trafikalt grunnkurs 1250,-
Mørkekjøring 2490,-
Trinnvurdering - Trinn 2 740,-
Trinnvurdering - Trinn 3 740,-
Sikkerhetskurs på bane 5050,-
Sikkerhetskurs på vei 8600,-
Leie av bil til førerprøve 2500,-

Gebyrer førerkort personbil:

Gebyr NAF ved glattkjøring 1260,-
Gebyr teoriprøve 660,-
Gebyr førerprøve kl. B 1140,-
Gebyr utstedelse av førerkort 310,-
Bompengegebyr pr elev på bil 750,-
Fakturagebyr 65,-
Dersom du ikke har mulighet til å øve hjemme er det ikke noe problem, vi hjelper deg uansett fram til førerkortet på en trygg, effektiv og sikker måte.T. Solbakken Trafikkskole

Omtaler

Rating: 5 - 453 omtaler

Les våre omtaler

Intensivopplæring klasse B

Trafikkskole T. Solbakken tilbyr en skreddersydd plan for deg som ønsker å ta førerkortet på raskest mulig tid. Du kan stole på at våre trafikklærere er profesjonelle, nøyaktige og effektive. Dette vil også prege opplæringen. Vi tilbyr både intensivopplæring på klasse B og på klasse A, A2 og A1.

Intensivopplæring på klasse B

Kanskje har du fått ny jobb og behøver førerkortet kjapt? Kanskje sliter du med å finne tid til kjøretimer i hverdagen? Uansett årsak, vi hjelper deg i mål på den beste og mest effektive måten.

Intensivopplæring krever at du avsetter tid og at motivasjonen er på topp. Jo mer kjøreerfaring du har, jo raskere går intensivopplæringen.

Sammen med deg setter vi en plan for hvordan den praktiske opplæringen til førerkort klasse B kan gjennomføres på kortest mulig tid. Intensivopplæring kan gjennomføres hele året, og vi møter våre elever i alle bydeler. Det er en fordel at du har bestått teoriprøven hos Statens vegvesen før du starter på intensivopplæringen. Dette grunnet ventetider og gjennomføring av praktisk førerprøve.

Jo mer kjøreerfaring du har, jo raskere går intensivopplæringen. Det er derfor også en fordel at du behersker bilen teknisk når du starter opplæringen, men det er ikke noe problem dersom det ikke er på plass - da legges denne treningen inn i kjøretimene. Prisen på intensivkurs vil variere fra hvor mange timer du behøver.

Opplæringen er delt inn i fire trinn:

  • Trinn 1 (Trafikalt grunnkurs)
  • Trinn 2 (Grunnleggende kjøretøy- og kjøretøykompetanse)
  • Trinn 3 (Trafikal del)
  • Trinn 4 (Avsluttende opplæring)

Ta kontakt med oss i dag så finner vi ut hva som passer deg best!

Merk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder.