🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg med på førerutviklingskurs!

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg med på førerutviklingskurs!

Det blir ordnetPublisert: 26. apr 2018 (oppdatert: 4. mai 2018)

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter torsdag 2. og fredag 3. August. Dette er et tilbud til alt fra ferske til erfarne førere som ønsker å bli en dyktigere motorsyklist. Aldri vært på bane før? En gang må være den første! Dette er og en unik mulighet til å bli godt kjent med din egen sykkel.

Bestill billetter

Det blir ordnet felleskjøring fra Bergen for de som ønsker å kjøre sammen bort. Her vil våre lærere Chris og Frank-Kristian kjøre med gruppen, og det blir muligheter til å bruke kjøreturen til å få nye inputs.

Opplegget på banen vil vi gå mer detaljert inn på under førermøte før kurset, men det vil bestå av konkrete øvelser inne på banen, kjøring med instruktør og egentrening. Målet er enkelt; vi skal bli bedre som motorsyklister, og vi skal ha det gøy!

For de som ikke har vært på Rudskogen før er noen av tingene som gjør banen spesiell at det er en bane med relativt store høydeforskjeller. Man har alt fra lange rettstrekk, opp- og nedoverbakker, lange oversiktlige svinger og skarpe blinde svinger. Med andre ord, et lite utsnitt av noe av det vi møter på i Norge.For spørsmål ta kontakt med:

Kan vi hjelpe deg? Chat her!