Intensivkurs

Intensivkurs førerkort bil og MC. Hos oss kan du ta lappen raskt!

Intensivopplæring er ment for deg som ønsker å ta førerkort på bil eller MC hurtig! Den praktiske opplæringen for klasse B tar kun 2 uker. På MC klasse A og A2 kan du gjøre all opplæring på en uke. Dersom du er yngre enn 25 år, må du også først gjennomføre Trafikalt grunnkurs.

Kommende intensivkurs

Vis alle →

Klasse Oppstart Kurs Pris Påmelding
A, A2 Man 21. mar

Intensivkurs

Eikås Motorsportsenter, Nordre Brurås 1, 5131 Nyborg

Etter avtale Påmelding
A, A2 Man 28. mar

Intensivkurs

Eikås Motorsportsenter, Nordre Brurås 1, 5131 Nyborg

Etter avtale Påmelding

Intensivkurs

Intensivkurs klasse B (manuell og automat)

For å kunne starte den praktiske opplæringen på klasse B må du ha fullført trafikalt grunnkurs. Den praktiske opplæringen blir gjennomført på to uker. Det er ingen forskjell i pris enten du velger intensivopplæring eller normal opplæring. Kursene nedenfor er den praktiske opplæringen.

Intensivkurs MC klasse A2/A

For å kunne starte den praktiske opplæringen på klasse A2/A må du ha fullført grunnkurs mc (3 timer). Den praktiske opplæringen blir gjennomført på en uke. Det er ingen forskjell i pris enten du velger intensivopplæring eller normal opplæring. Kursene nedenfor er den praktiske opplæringen.

Intensivopplæring

Trafikkskole T. Solbakken tilbyr en skreddersydd plan for deg som ønsker å ta førerkortet på raskest mulig tid. Du kan stole på at våre trafikklærere er profesjonelle, nøyaktige og effektive. Dette vil også prege opplæringen. Vi tilbyr både intensivopplæring på klasse B og på klasse A, A2 og A1.

Intensivopplæring på klasse B

Kanskje har du fått ny jobb og behøver førerkortet kjapt? Kanskje sliter du med å finne tid til kjøretimer i hverdagen? Uansett årsak, vi hjelper deg i mål på den beste og mest effektive måten.

Intensivopplæring krever at du avsetter tid og at motivasjonen er på topp. Jo mer kjøreerfaring du har, jo raskere går intensivopplæringen.

Sammen med deg setter vi en plan for hvordan den praktiske opplæringen til førerkort klasse B kan gjennomføres på kortest mulig tid. Intensivopplæring kan gjennomføres hele året, og vi møter våre elever i alle bydeler. Det er en fordel at du har bestått teoriprøven hos Statens vegvesen før du starter på intensivopplæringen. Dette grunnet ventetider og gjennomføring av praktisk førerprøve.

Jo mer kjøreerfaring du har, jo raskere går intensivopplæringen. Det er derfor også en fordel at du behersker bilen teknisk når du starter opplæringen, men det er ikke noe problem dersom det ikke er på plass - da legges denne treningen inn i kjøretimene. Prisen på intensivkurs vil variere fra hvor mange timer du behøver.

Opplæringen er delt inn i fire trinn:

Ta kontakt med oss i dag så finner vi ut hva som passer deg best!

Merk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder.

Intensivopplæring på klasse A og A2

Kanskje har du lenge drømt om å ta MC-lappen men finner ikke tid i hverdagen? Ta MC-lappen hos oss og bli ferdig med trafikkopplæringen på én uke. Vi hjelper deg i mål på den beste og mest effektive måten.

Intensivopplæring krever at du avsetter tid og at motivasjonen er på topp. Sammen med deg lager vi en plan for hvordan den praktiske opplæringen på klasse A, A2 eller A1 kan gjennomføres på kortest mulig tid. Det er en fordel at du har bestått teoriprøven hos Statens vegvesen før du starter på intensivopplæringen. Dette grunnet ventetider og gjennomføring av praktisk førerprøve.

Se oppstart intensivkurs

Opplæringen er delt inn i fire trinn. Dette er likt for alle tre klassene.

Aldersgrenser:

Andre regler:

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi ut hva som passer best for deg!

Priser på intensivkurs

T.solbakken-team

Klasse TG (Trafikalt grunnkurs)

Førstehjelp kr 600,-
Mørkekjøring kr 2400,-
Trafikalt grunnkurs m/trafikant i mørket kr 3740,-
Trafikalt grunnkurs u/trafikant i mørket kr 1250,-

Aktuelt

Vis alle

 • T.solbakken-klasse-b-8

  Slik jobber våre trafikklærere for å gjøre deg trygg

  Skal du starte på lappen, men synes det er litt skummelt å komme i gang? Ved hjelp av samarbeid, forståelse og en god dose tålmodighet sørger våre trafikklærere for at veien til førerkortet blir både trygg og effektiv.

  Les mer →

 • luca-04.jpg

  Skal tenåringen starte på førerkortet?

  Slik kommer dere i gang.

  Les mer →

 • Nadia-Kine-12.jpg

  6 tips til deg som skal ta lappen i voksen alder

  Det er aldri for sent å sette seg bak rattet – selv om du har fylt både 20, 30 eller 40 år. Vi har …

  Les mer →