🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Vurderer du å ta lappen på tilhenger? Det er både enkelt, praktisk og smart!

Vurderer du lappen på tilhenger?

Publisert: 28. okt 2019 (oppdatert: 7. jan 2021)

Planlegger du å frakte stort, kan det være lurt å legge til en ekstra klasse på førerkortet.

Enten du skal flytte, kjøre bort hageavfall eller frakte større ting som hest eller båt, har du gjerne behov for en tilhenger. Avhengig av totalvekten på bil og henger, er det imidlertid visse begrensninger på hva du har lov til å kjøre.

Så, hvilket førerkort trenger du?

Eventuelt kan du la oss finne ut hvilket førerkort du trenger. Trykk på knappen under, fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi ringe deg og ta en gjennomgang 🙂

Bli kontaktet

Med førerkort klasse B kan ikke bilen og tilhengerens totale vekt overstige 3500 kg. Ønsker du å kjøre bil med tilhenger som overstiger dette, anbefaler vi å se nærmere på kursene B96 og BE.

B96


BE


Er du en av dem som frykter av- og påkobling, sikring av last og rygging med henger? Hos T. Solbakken har vi lang erfaring og vet akkurat hva som skal til for å bestå og gjennomføre kurset – raskt og sikkert.

Opplæringen for begge klasser har en varighet på syv timer og består av:


Den eneste forskjellen mellom klassene er altså at du ikke trenger å bestå en førerprøve for klasse B96. Kurset kan enkelt tilpasses din timeplan og legges opp slik at det passer dine behov best.

Visste du at vi har beståttgaranti hos oss? Stryker du på oppkjøringen for klasse BE, får du leie bil og henger gratis hos oss ved oppkjøring nummer to.

Både BE og B96 krever lastsikringskurs:

Ingen bestillinger

Del i media:

Omtaler

Rating: 5 - 476 omtaler

Les våre omtaler

Kan vi hjelpe deg? Chat her!