🔔 Vi har nå åpnet opp for opplæring i alle klasser!

Til hovedinnhold

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg med på førerutviklingskurs MC 2020!

Førerutviklingskurs MC på Rudskogen 2020!

Publisert: 6. des 2019 (oppdatert: 19. jun 2020)

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter fredag 12. (kurs for damer), lørdag 13. og søndag 14. Juni 2020. Dette er et tilbud til alt fra ferske til erfarne førere som ønsker å bli en dyktigere motorsyklist. Aldri vært på bane før? En gang må være den første! Dette er og en unik mulighet til å bli godt kjent med din egen sykkel. Det blir ordnet felleskjøring fra Bergen for de som ønsker å kjøre sammen bort. Her vil ansatte fra Terje Solbakken Trafikkskole kjøre med gruppen, og det blir muligheter til å bruke kjøreturen til å få nye inputs.

🏆 Dette er populært, lærerikt og GØY

Eget kurs for damer (Rudskogen 12 jun. 2020), Kr. 1750,- Utsolgt
Førerutviklingskurs MC (Rudskogen 13-14 jun. 2020), Kr. 3500,- Utsolgt

Reserver plass til neste år?

Vi beklager at årets tur (hovedgruppe) er fullbooket. Du kan du forhåndsbestille plass til neste år ved å klikke på knappen under. Da får du muligheten til å kjøpe billett tidligere enn normalt. Din reservasjon er ikke bindende. Du slipper forhåndsbetale.

Forhåndsbestill


Opplegget på banen vil vi gå mer detaljert inn på under førermøte før kurset, men det vil bestå av konkrete øvelser inne på banen, kjøring med instruktør og egentrening. Målet er enkelt; vi skal bli bedre som motorsyklister, og vi skal ha det gøy!

For de som ikke har vært på Rudskogen før er noen av tingene som gjør banen spesiell at det er en bane med relativt store høydeforskjeller. Man har alt fra lange rettstrekk, opp- og nedoverbakker, lange oversiktlige svinger og skarpe blinde svinger. Med andre ord, et lite utsnitt av noe av det vi møter på i Norge.


Overnatting

Vi har avtale med Quality Hotel Sarpsborg. Vi kan tilby dere følgende priser: Kr 1076,- pr. enkeltrom pr. døgn Kr 1256,- pr. dobbeltrom pr. døgn (vi har dobbeltrom med dobbeltseng og twin beds) Prisene inkluderer overnatting og frokost i restauranten.

For å booke rom ringer du.: 69 10 15 00 eller sender mail til: booking.sarpsborg@choice.no De oppgir bookingnr.: 13181 ved booking direkte hos Quality Hotel Sarpsborg.


For spørsmål ta kontakt med:


Merk! Flere detaljer om felleskjøring og program kommer tidlig 2020.


Del i media:

Omtaler

Rating: 5 - 453 omtaler

Les våre omtaler

Kan vi hjelpe deg? Chat her!