🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg med på førerutviklingskurs MC 2021!

Førerutviklingskurs MC på Rudskogen 2021!

Publisert: 6. des 2019 (oppdatert: 29. des 2020)

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter 20 - 23 mai 2021. Kursdatoene 22 + 23 mai er kun for damer. Dette er et tilbud til alt fra ferske til erfarne førere som ønsker å bli en dyktigere motorsyklist. Aldri vært på bane før? Prøv det!

Dette er og en unik mulighet til å bli godt kjent med din egen sykkel. Det blir ordnet felleskjøring fra Bergen for de som ønsker å kjøre sammen bort. Her vil ansatte fra skolen kjøre sammen med gruppen, og det blir muligheter til å bruke kjøreturen til å få nye inputs.

🏆 Dette er populært, lærerikt og GØY

Eget kurs for damer (Rudskogen 22+ 23 mai 2021), Kr. 3800,- Bestill billett
Førerutviklingskurs MC (Rudskogen 20+21 mai. 2021), Kr. 3800,- Utsolgt

Opplegget på banen vil vi gå mer detaljert inn på under førermøte før kurset, men det vil bestå av konkrete øvelser inne på banen, kjøring med instruktør og egentrening. Målet er enkelt; vi skal bli bedre som motorsyklister, og vi skal ha det gøy!

For de som ikke har vært på Rudskogen før er noen av tingene som gjør banen spesiell at det er en bane med relativt store høydeforskjeller. Man har alt fra lange rettstrekk, opp- og nedoverbakker, lange oversiktlige svinger og skarpe blinde svinger. Med andre ord, et lite utsnitt av noe av det vi møter på i Norge.


Overnatting


For spørsmål ta kontakt med:


Merk! Flere detaljer om felleskjøring og program kommer tidlig 2021.


Del i media:

Omtaler

Rating: 5 - 476 omtaler

Les våre omtaler

Kan vi hjelpe deg? Chat her!