🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Velkommen som deltaker på førerutviklingskurs.

Førerutviklingskurs MC på Rudskogen 2020 for damer

Publisert: 4. jun 2020 (oppdatert: 4. jun 2020)

Vi i Terje Solbakken Trafikkskole og Wima synes det er veldig hyggelig at du ønsker å bli med oss på førerutviklingskurs på Rudskogen 12 juni. Dette gleder vi oss til! Her kommer litt informasjon som er viktig for deg som deltager.

Eget kurs for damer (Rudskogen 12 jun. 2020), Kr. 1750,- Bestill

Støymåling

Du som deltaker er selv ansvarlig dersom det viser seg at du blir målt til for høy lyd ( over 100 DB ) på Rudskogen. Da må lyden ordnes, ellers får du ikke lov til å fortsette. Rudskogen har støymålere rundt på baneanlegget som måler under kjøring. Det gjøres støymåling på morgenen før man slippes på banen. Dette gir en indikasjon.

Samkjøring

For de som ønsker å kjøre sammen med andre til Rudskogen oppfordrer vi deltagere til å bruke arrangementet på Facebook til å avtale dette.

Kursets innhold

Kurset gjennomføres fredag, og innledes med et førermøte for alle deltakere. Møtet har som hensikt å avdekke deltakernes forventninger, samt en innføring om kursets innhold. Ved gjennomføringen av kurset vil deltakerne bli delt i puljer etter erfaringsnivå. Deltakere vil innledningsvis få prøve seg på bremseøvelser. Det vil være en grundig gjennomgang med instruktør på hvordan sittestilling og forankring påvirker fører og sykkel. Selve kjøringen ute på banen blir gjennomført med instruktør. Instruktørene våre har bred erfaring fra både mc-opplæring på vei og kjøreteknisk opplæring på bane. Det kjøres pass på 20 minutter. Passene vil være tematisert gjennom dagen med ulike mål for deltakeren. Det vil være tre hovedmål vi fokuserer på gjennom kurset; sporvalg, sittestilling/forankring, brems og svingteknikk. Grunnlaget for de hovedmålene er hentet fra ulykker på vei: Utforkjøringsulykker er en av de vanligste ulykkestypene og har en enorm konsekvens for mc-førere. Vi har tro på at gjennomføring av dette kurset vil gi deltakeren opplevelser som kan bidra til å hindre at blant annet slike ulykker forekommer ute på vei.

Forsikring

De fleste forsikringsselskap godkjenner førerutviklingskurs. Deltager er selv ansvarlig for å undersøke med sitt selskap. Vårt kurs er godkjent av IF. https://www.if.no/privat/forsikring/kjoretoy/mc-forsikring/forerutviklingskurs

Teknisk kontroll

Før du som deltager drar til Rudskogen må du se over at motorsykkelen har gode dekk ( se gjerne datostempel på dekkene. De bør ikke være eldre enn 5 år ). Se til at mc har gode bremseskiver, bremseklosser og nok bremsevæske. Det er generelt lurt å ta en skikkelig teknisk kontroll av egen sykkel før kurs. Link til gjennomgang av sykkelen dersom du er usikker på momenter som bør sjekkes: https://youtu.be/Z5h0wvtJ74Y

Overnatting

T. Solbakken trafikkskole har avtale med Quality Hotel Sarpsborg. For å booke rom ringer du: 69 10 15 00 eller sender mail til: booking.sarpsborg@choice.no. Du oppgir bookingnr.: 13181 ved booking direkte hos Quality Hotel Sarpsborg. Hotellet ligger rett ved siden av E6 og snaue 20 min fra Rudskogen. Ved tidligere kurs gjennomført av oss har de fleste deltakerne benyttet seg av dette hotellet.

Tidsskjema:

Gruppene blir delt inn i fargekoder, og får kjøre 20 minutter pr time. Se oppslag om tider rundt café-området

Husk å fylle drivstoff før du ankommer Rudskogen. Nærmeste bensinstasjon er ca 15 minutter unna.

Vi gleder oss til tilbringe en gøy og informativ dag sammen med dere


Del i media:

Omtaler

Rating: 5 - 476 omtaler

Les våre omtaler

Kan vi hjelpe deg? Chat her!