🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Kom i gang med MC-lappen

Kom i gang med MC-lappen

Publisert: 18. mar 2020 (oppdatert: 24. apr 2020)

Drømmer du om å tilbringe våren og sommeren på to hjul? Hos T. Solbakken kan du ta MC-lappen raskt, trygt og enkelt.

Lukten av varm asfalt, sol og vind i håret – det er lite som gir en større følelse av frihet enn å finne frem sykkelen etter en lang vinter og glede seg over fellesskapet på mc.

Mange av våre elever har hatt en drøm om å kjøre motorsykkel helt siden barndommen. Forventningene og gleden som oppstår når sesongen endelig kan starte gir en helt spesiell lykkefølelse, forklarer Terje Solbakken ved T. Solbakken Trafikkskole.

Mestring på et nytt nivå

Enten du ønsker et lettere og praktisk fremkomstmiddel i hverdagen eller en ny hobby, er MC-lappen en smart investering.

Å kjøre motorsykkel gir en helt unik kontakt med omgivelsene hvor du føler bevegelser på en helt annen måte enn ved bilkjøring. Sansene skjerpes og du opplever mestring på et nytt nivå.

Å velge sykkel fremfor bil har naturligvis også noen praktiske og økonomiske fordeler.

Du får gratis parkering og bompenger, i tillegg til billigere veiavgift og et mindre drivstofforbruk. Dessuten kan du unngå mye kø ved å kjøre tohjuling, sier Terje.

Egne MC-lærere

Som landets største MC-skole har T. Solbakken egne, dedikerte lærere som kun jobber med opplæring på motorsykkel i mc sesongen.

Våre lærere brenner for å formidle sin kunnskap og engasjement for MC. Selv om det er ferdigheter som skal læres, skal undervisningen også være gøy og gi en «Good feeling» underveis.

T. Solbakken kan også skilte med gratis utlån av sykler til egentrening, beståttgaranti på A og A2 og muligheten for å gjøre all opplæring ferdig på en uke. Terje Solbakken Trafikkskole starter nye intensivkurs hver uke.

Vi legger vekt på at opplæringen skal være trygg og risikofri. Mange tror kanskje at det å kjøre motorsykkel bare dreier seg om fart og spenning, men det handler mer om å utfordre seg selv å lære seg noe nytt og kjenne gleden av ny mestring. For oss handler motorsykkelkjøring seg om glede, fellesskap og mestring. Hjertelig velkommen til Terje Solbakken Trafikkskole.

«I motsetning til bilkjøring, hvor målet er å komme frem dit du skal, er det veien som er selve målet når du kjører motorsykkel.» Terje Solbakken

Del i media:

Omtaler

Rating: 5 - 473 omtaler

Les våre omtaler

Kan vi hjelpe deg? Chat her!