Terje Solbakken Trafikkskole AS feiret i 2016 20 års jubileum. Vi har i dag 24 engasjerte ansatte og holder til flotte lokaler sentralt i Åsane og på Sotra.

Vi er en fin gjeng som lever etter mottoet vårt “Vi klarer det sammen” både innad i firmaet og utad til elever. Vi er en livlig og løsnings orientert gjeng som ønsker deg hjertelig velkommen til vår trafikkskole.

Terje Solbakken Trafikkskole AS tilbyr undervisning i følgende klasser: bil, bil med tilhenger, motorsykkel, moped samt trafikalt grunnkurs. Vi er stolt over å kunne tilby våre elever en skreddersydd opplæring som tilpasses elevens behov. Elever har ulike ønsker og forutsetninger. Vi prøver å tilrettelegge opplæringen på den mest effektive måten. Skolen tilbyr også foreldresamarbeid der vi jobber tett sammen for å oppnå best mulig resultat.

Vi møter elever i alle bydeler.

Som elev hos oss vil du få være med på en lærerik og morsom reise på vei mot førerkortet.

Aktuelt

Vis alle

 • Nadia-29

  Hva skal til for å få lappen til du fyller 18 år?

  Å få lappen på 18-årsdagen er en drøm for mange. For å hjelpe deg å gjøre denne drømmen til virkelighet har vi samlet all informasjon om de forskjellige stegene du må gjennom for å nå målet ditt.

  Les mer →

 • Nadia-Kine-01.jpg

  Verdien av en god trafikklærer

  Hva kjennetegner egentlig en god trafikklærer? For å få til et godt samarbeid mellom lærer og elev …

  Les mer →

 • Nadia-Arne-10.jpg

  5 tips til ledsager

  Skal ungdommen begynne å øvelseskjøre? Her er fem tips til deg som vil bli en god ledsager for den …

  Les mer →