På tide å ta lappen? Ta steget mot din #førstekjøretime

Husker du da du skrev navnet ditt selv for første gang? Eller hvor stolt du var da du scoret det avgjørende målet under fotballkampen i femte klasse? Noen øyeblikk glemmer du aldri. Å ta lappen er ett av dem.

Trekker du på skuldrene når du hører noen snakke om teoriprøve, glattkjøring og sikkerhetskurs? 🤷‍♀️ Å ta lappen kan virke både overveldende og litt skummelt, men når du først kommer i gang er det egentlig bare gøy. Under har vi samlet tre nyttige råd deg som snart skal ut på veien 🚗💨

Enten du har kjørt litt fra før eller aldri har sittet bak rattet på en bil før, er du velkommen som elev hos T. Solbakken.

_A2A6697.jpg

Det er faktisk helt trygt 😎

Er du bekymret for at du ikke kan nok på forhånd? (emoji) Null stress, de fleste har ikke tilbragt utallige timer bak rattet når de starter som elev hos oss. Selv om det kan virke litt skummelt første gang, lover vi at opplæringen foregår helt uten farlige situasjoner. Trafikklæreren har full kontroll hele veien og vil aldri sette deg i en situasjon du ikke er klar for. Vår jobb er å gjøre deg trygg; først på selve bilen – deretter i trafikken.

Vi er på samme lag 🥳

Vi trafikklærere digger jobber vår. Det høres kanskje rart ut, men å tilbringe arbeidsdagen sammen med en som skal lære seg å kjøre bil, er faktisk ganske kult. Det øyeblikket når du mestrer bakkestart eller rygging for første gang, er like stort for oss som for deg. Hos oss får du én lærer å forholde deg til gjennom hele opplæringen. Trafikklæreren vil både veilede og oppmuntre, men er det én ting vi aldri gjør, så er det å kjefte og snakke deg ned. Og du? Hos T. Solbakken er det null stress å bytte lærer dersom du ikke føler at kjemien stemmer (emoji).

Det skal ikke koste for mye 🤑

Å ta lappen koster – det vet vi (emoji). Derfor er det viktig at du ikke betaler mer enn du må. Hos oss spanderer vi derfor første kjøretime. I løpet av denne kartlegger vi hva du kan fra før og hva som kreves for at du skal nå målet raskt og sikkert. Basert på første time, lager vi en komplett plan for veien videre. All opplæring hos oss kan enkelt tilpasses din timeplan, slik at du slipper unødvendig fravær.

Du har sikkert hørt at du må øve for å bli skikkelig god i noe? (emoji) Slik er det med bilkjøring også. Jo mer du øver, jo bedre blir du. Derfor anbefaler vi å starte tidlig. Og husk: vi er med deg hele veien frem til #oppkjøringbestått