Kom i gang med MC-lappen

Drømmer du om å tilbringe våren og sommeren på to hjul? Hos T. Solbakken kan du ta MC-lappen raskt, trygt og enkelt.

Lukten av varm asfalt, sol og vind i håret – det er lite som gir en større følelse av frihet enn å finne frem sykkelen etter en lang vinter.

– Mange av våre elever har hatt en drøm om å kjøre motorsykkel helt siden barndommen. Forventningene og gleden som oppstår når sesongen endelig kan starte gir en helt spesiell lykkefølelse, forklarer Terje Solbakken ved T. Solbakken Trafikkskole.

Mestring på et nytt nivå

Enten du ønsker et lettere og praktisk fremkomstmiddel i hverdagen eller en ny hobby, er MC-lappen en smart investering.

– Å kjøre motorsykkel gir en helt unik kontakt med omgivelsene hvor du føler bevegelser på en helt annen måte enn ved bilkjøring. Sansene skjerpes og du opplever mestring på et nytt nivå.

Å velge sykkel fremfor bil har naturligvis også noen praktiske og økonomiske fordeler.

– Du får gratis parkering og bompenger, i tillegg til billigere veiavgift og mindre drivstoff. Dessuten kan du unngå mye kø ved å kjøre tohjuling, sier Terje.

Engasjerte lærere

Som landets største MC-skole har T. Solbakken egne, dedikerte lærere som kun jobber med opplæring på motorsykkel.

– Våre lærere brenner for å formidle sin kunnskap og engasjement for MC. Selv om det er ferdigheter som skal læres, skal undervisningen også være gøy og gi en «Good feeling» underveis.

T. Solbakken kan også skilte med gratis utlån av sykler til egentrening og beståttgaranti på A og A2.

– Vi legger vekt på at opplæringen skal være trygg og risikofri. Mange tror kanskje at det å kjøre motorsykkel bare dreier seg om fart og spenning, men det handler også om å gå ut av komfortsonen og å pushe seg selv til du føler at du har kontroll.