🔔 Vi har nå åpnet opp for opplæring i alle klasser!

Til hovedinnhold

Trafikkskole nyheter

Få med deg siste nytt fra din trafikkskole i Bergen! Gode tilbud å nyttig informasjon for elever og foresatte… Vi er en livlig og løsningsorientert gjeng som ønsker deg hjertelig velkommen til vår trafikkskole. Som elev hos oss vil du få være med på en lærerik og morsom reise på vei mot førerkortet.

Velkommen som deltaker på førerutviklingskurs.

Vi i Terje Solbakken Trafikkskole og Wima synes det er veldig hyggelig at du ønsker å bli med oss på førerutviklingskurs på Rudskog... mer »

Velkommen som deltaker på førerutviklingskurs.

Vi i Terje Solbakken Trafikkskole synes det er veldig hyggelig at du ønsker å bli med oss på førerutviklingskurs på Rudskogen 13. o... mer »

Kom i gang med MC-lappen

Drømmer du om å tilbringe våren og sommeren på to hjul? Hos T. Solbakken kan du ta MC-lappen raskt, trygt og enkelt. mer »

Utsetter du å ta lappen?

Langt fra alle tar førerkortet når de er 18. Enten du har hatt noen kjøretimer tidligere eller skal starte fra scratch, er det aldr... mer »

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg m...

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter fredag 12. (kurs for damer), lørdag 13. og søndag 14. Juni 2020. Dette er et tilbud til alt ... mer »

Skal tenåringen starte på førerkortet?

Et tett samarbeid mellom trafikkskole og foresatte sørger for en trygg, effektiv og langt billigere vei mot førerkortet. Hos T. Sol... mer »

På tide å begynne på lappen?

Husker du da du skrev navnet ditt selv for første gang? Eller hvor stolt du var da du scoret det avgjørende målet under fotballkamp... mer »

Vurderer du å ta lappen på tilhenger? Det er både enkelt, prak...

Planlegger du å frakte stort, kan det være lurt å legge til en ekstra klasse på førerkortet. mer »

Kan vi hjelpe deg? Chat her!