🔔 Vi holder fortsatt åpent for alle klasser og kurs! 🔔

Til hovedinnhold

Trafikkskole nyheter

Få med deg siste nytt fra din trafikkskole i Bergen! Gode tilbud å nyttig informasjon for elever og foresatte… Vi er en livlig og løsningsorientert gjeng som ønsker deg hjertelig velkommen til vår trafikkskole. Som elev hos oss vil du få være med på en lærerik og morsom reise på vei mot førerkortet.

Voksen og vil ta lappen?

Det er aldri for sent å sette seg bak rattet – selv om du har fylt både 20, 30 eller 40 år. Vi har snakket med en av våre elever so... mer »

Slik kan du ta all opplæring på to uker

Hos T. Solbakken Trafikkskole kan du fullføre opplæringen raskt og sikkert med et intensivkurs over 14 dager. mer »

Velkommen som deltaker på førerutviklingskurs.

Vi i Terje Solbakken Trafikkskole og Wima synes det er veldig hyggelig at du ønsker å bli med oss på førerutviklingskurs på Rudskog... mer »

Velkommen som deltaker på førerutviklingskurs.

Vi i Terje Solbakken Trafikkskole synes det er veldig hyggelig at du ønsker å bli med oss på førerutviklingskurs på Rudskogen 13. o... mer »

Kom i gang med MC-lappen

Drømmer du om å tilbringe våren og sommeren på to hjul? Hos T. Solbakken kan du ta MC-lappen raskt, trygt og enkelt. mer »

Utsetter du å ta lappen?

Langt fra alle tar førerkortet når de er 18. Enten du har hatt noen kjøretimer tidligere eller skal starte fra scratch, er det aldr... mer »

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg m...

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter 20 - 23 mai 2021. Kursdatoene 22 + 23 mai er kun for damer. Dette er et tilbud til alt f... mer »

Skal tenåringen starte på førerkortet?

Et tett samarbeid mellom trafikkskole og foresatte sørger for en trygg, effektiv og langt billigere vei mot førerkortet. Hos T. Sol... mer »

Kan vi hjelpe deg? Chat her!