Til hovedinnhold

Lyst å bli med på noe gøy? Sjekk ut førerutviklingskurs på Rudskogen 27-28 Mai. Les mer

Trafikkskole nyheter

Få med deg siste nytt fra din trafikkskole i Bergen! Gode tilbud å nyttig informasjon for elever og foresatte… Vi er en livlig og løsningsorientert gjeng som ønsker deg hjertelig velkommen til vår trafikkskole. Som elev hos oss vil du få være med på en lærerik og morsom reise på vei mot førerkortet.

Sparer over 10 000 kroner i bompenger

Ikke bare slipper MC-fører Jostein Åsmul bompenger til og fra jobb, det er også lett å finne parkering. – Det er i grunnen et enkel... mer »

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg m...

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter mandag 27. og tirsdag 28. Mai. Dette er et tilbud til alt fra ferske til erfarne førere som ... mer »

Terje Solbakken Trafikkskole AS har gleden av å invitere deg m...

Vi har leid Rudskogen motorsportsenter torsdag 2. og fredag 3. August. Dette er et tilbud til alt fra ferske til erfarne førere som... mer »

Har du lyst til å kjøre på en splitter ny Harley Davidson når ...

I samarbeid med Harley Davidson Bergen har vi nå en splitter ny Harley til disposisjon til oss og våre elever. Ta kontakt med oss f... mer »

Vi feirer åpning av ny avdeling på Sotra!

Lørdag 21. april inviterer vi til åpen dag og deler ut flotte premier! mer »

Vi setter opp ekstra trafikalt grunnkurs pga stor pågang!

Vi setter nå opp et ekstra trafikalt grunnkurs på grunn av stor pågang. Det nye kurset starter 23. april og vil gå over 4 dager. mer »

Endelig er MC-sesongen 2018 i gang!

Lysere tider og mildere vær er sikre tegn på at sesongen for motorsykkel nærmer seg, vi har satt opp datoer for intensivopplæring o... mer »

Det skal være både trygt og lønnsomt å velge oss

Vi er stolt over å kunne tilby våre elever en skreddersydd opplæring som tilpasses elevens behov. Elever har ulike ønsker og foruts... mer »

Kan vi hjelpe deg? Chat her!